Saturday, April 16, 2011

Balasan Allah Jua Pasti Menanti Pada Yang Hak

Salam Sayang,

Ini adelah entry marah....sila jangan kasik orang lain marah jika tak mau dikasari oleh orang lain....okeh.

Adelah dimaklumkan aku sedang berkeadaan marah....dan nak sambung entry pasal SAMPAH.

tak tau entry tuh....sila klik SINI

Dan, biler cerita pasal SAMPAH, aku akan ingat tarikh April yang amarah......

Dan, biler tengok result macam SAMPAH, aku kembali MARAH.

Konklusinya,

MARAH dan SAMPAH buat aku MENYAMPAH. itu jaaa....tata.titi tutu.

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

MisZ Aien said...

jgn marah2 daaa... :))

Eda said...

bc entry ni tak rasa macam en.jepun tengah marah pun..huhu..;P

Nur Hawa Mohd Zin said...

i like ur entry...heheh

Yutaka Mushimura said...

miz aien: marah kejap2 ja..ala - ala suam kuku gitu...hahhaks

Yutaka Mushimura said...

eda: marah suam2 kuku...boleh tak gitu...hahhahah

Yutaka Mushimura said...

hawa: eehh..like tang mana..habaq chek celah mana hawa like tuh...hahhahah:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...