Monday, April 18, 2011

Ini Entry Buat Lelaki Sejati...Mak Nyah Sila Ketepi Okeh..

Salam,

Hari nih nak share 1 ungkapan baru untuk kaum sejenis aku.....ilmu yang aku baru dapat dari perbualan bersama orang - orang yang xtravaganza experience hidup.....okeh...ceritanyer adelah pasal HIDUP...para lelaki..sila pikir ayat ini sedalam - dalamnya okeh....:)

so, aku mulai....aku mulai....



kehidupan manusia lelaki kebanyakkannya berkisar pada 4 fasa hidup....

Fasa Pertama adelah Mimpi Hidup

Fasa Kedua adelah Bayangan Hidup

Fasa Ketiga adelah Pegangan Hidup

Fasa Terakhir adelah Perjuangan Hidup...


dah..abes....sila pikir sendiri....okeh...para lelaki ja yang berhak....yang maknyah sila men jauh2...takyah baca...perempuan...emmmm...bolehlah, kalu nak belajar sesuatu...woohaa.

Share is caring kan.....sila fahami.

p.s : ade kaitan lelaki dan kesenjataan untuk terus hidup.......dahh...kalu tak paham, sila men jauh2...

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

MisZ Aien said...

hehe..saya xpaham...mgkin saya bukan lelaki sejati..hihi

Fida Ghazi said...

takrif lelaki sejati???

Yutaka Mushimura said...

miz aien: anda sedang gelak..maknenyer paham....hahaks...

kantoi sudah.

Yutaka Mushimura said...

fida: lelaki sejati adelah tidak menjadi maknyah okeh...:)

Nasriq said...

lelaki sejati adalah sebijik serupa macam en jepun...

Yutaka Mushimura said...

nasriq: hahaks....mu pun ape kurengnyer....hebat gop...sebut no..nombor tiang mengandung anak lapan,

no. 508....hahahaks

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...