Tuesday, April 19, 2011

Soley - Soley -Soley....Usop Wilcha

Salam,

Dah 5 minggu aku gian dengar lagu Soley - Soley - Soley Usop Wilca...so, aku pun rase nak hapdet lagu Soley - Soley originalnyer...

Korang for sure kan dah tau lagu nih sapa yang bawak kan....tapi, aku tak kire, aku nak citer gak....untuk cucu cicit aku nanti...hahaks....korang yang dah tau tuh leh men jauh - jauh..suh...suh....sila jangan merajuk yuks..

okeh. lagu Soley - Soley 1 mamak!!!

Ammmah....ammah....nanti sikijap arrr apek, kasi tukar tune aneeeiii...

Middle of The Road - Soley - Soley


Just a little bit lonely
Just a little bit sad
I was feeling so empty
Until you came back
Until you came back
Until you came back.



Oh
Soley
Soley
Soley
Soley
Soley
Soley
Oh
Soley
Soley
Soley
Ley
Soley
Soley
Soley
Ley
Soley
Soley.

Just a little bit closer
Can you lay by my side
Can we get it together
Lazing in the sand
Lazing in the sand
Lazing in the sand.

Oh
Soley
Soley...Soley..Soley...

Sila angkat tangan macam saya kalu nak sekali lagi....okeh...:)


p.s : nih semua pengaruh Movie Bro Mamat Khalid dan Usop Wilcar......hahhahakss...Bro Mamat Khalid terbaik....aku tunggu dan nak hadap movie terbaru Bro nanti...okeh....

p.s : biler dengar lagu nih..terus teringat Usop Wilcar...dan perkataan Kite Bako!!!!

hahhaaks...ader ker Bro Mamat Khalid nak baca...kah3..sure takdernye....:)





Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

tia said...

hamboy! mesti dgr byk2 kali kan lagu ni? hahaha!

Yutaka Mushimura said...

tia: hamboi..chek mek molek..hamboi..cik tia pipit...opssss...terlebih sudah..:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...