Thursday, March 3, 2011

Ungkapan Kreatif Part 4

Salam sayang,

Aku baru ja lepas interview pagi tadi. Daftar pukul 8.00 pagi dan sesi temuduga mula pukul 1.00 petang. tak mengapalah, asalkan dapat permament post....betul tak...hehehhe

So, oleh sebab aku baru pulang, aku dapat idea dalam bilik menunggu untuk entry terbaru aku hari nih....ungkapan kreatif...so, nak kata kreatif tak jugak...sebab kata - kata kreatif nih timbul lepas aku dengar geng - geng yang ditemuduga share pengalaman diorang masa ditemuduga...aku pulak, terus copy masuk dalam HP cikai aku dan savekan. Takut kang jam otak biler bertemu panel penemuduga...

meh aku share dengan korang apa ungkapan kreatif hari ini...


kredit kat yahoo Image dan blog INI

Haaa..camner, smart tak atok Monyet nih....hehehheehe:)
 Hidung siap kembang lagik...hhehehehe:)


Ungkapan kreatif kali ini...

To Start, You Don't have To Be Good

..
..

To be Good, You Have To Start....

Tuh kata hikmat bagi yang mahukan morale boost up...okeh..

p.s : then, aku pun secara tiba - tiba menjadi morale up....masa temuduga....so...korang camne pulak????still morale down kah???

still ketinggalan tengok Ungkapan kreatif sebelumnyer??

Klik Di Sini


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

Eda said...

"To start, u don't have to be good..
To Be Good, u don't have to start"


ungkapan yang memang unik & kreatif..=)

Yutaka Mushimura said...

eda: hehehe..tq ek...nnati kalu ade ungkapan kreatif lagik..sy share untuk tatapan umum...okeh..:)

Eda said...

eh, x prasan lak salah taip...haha

'to be good, u hv to start'

Yutaka Mushimura said...

Eda: aloh..tak der halnyer..kesilapan kecik ja...:0

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...