Friday, January 7, 2011

Ungkapan Kreativif

Salam sayang,

kredit dari Yahoo Image


Aku nak share dengan korang satu ungkapan yang aku baru dapat.....



Hari Ini Lebih Baik Dari Hari Esok.....

so, kalu dah dapat task, dah dapat tugasan ker, asignmen ker....janganlah tunggu sampai esok, lusa, or next - next time.....sebab masa akan datang mungkin keadaannya lebih teruk lagi......

nak lagi teruk...kalu aku esok - esok bertambah teruk dari hari ini.


Kalau suka, boleh Like:)

6 comments:

Eda said...

betul tu...slalu sangat tertangguh tangguh...bila dekat dateline baru nak buat mula la keje tu jadi tak sempurna kann..;-)

Yutaka Mushimura said...

Eda: hahha...so buat lah sehabis baik....:)

misz molecule said...

hahahaha...kreatif je dye ni fikir..

hazman aka species1980 said...

yeah.... usaha kena sentiasa lebih gigih.... anyway sukalah banner churp2 tue

Yutaka Mushimura said...

miz molecule: ade kalenyer kretif..adekalenyer xkretif..kita insan biasa....:)

woohaa

Yutaka Mushimura said...

hazman: lamak..banner churp2 tuh da kene buang..aigooo...

nak pilih len..sebab berat nak loading..

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...