Sunday, January 9, 2011

Main Boling...Menggunakan Tangan Kanan Atau Kiri??

Salam sayang,

bukan bola aku....just tempek dari Yahoo image je

Malam nie aku akan berada kat Ampang, Flamningo..pukul 8.30 malam. Ada Liga boling anjuran majikan kesayangan aku....bukan aper..sementara masih ada umur yang panjang, kan elok merapatkan hubungan sesama kita..

betul x??ko korang yang tengah bermasam muka, bermuram durja..ape kata cari pendekatan baru untuk memantapkan hubungan sesama manusia kan...

kita manusia...bukan nyer robot, tiada salah sini sana....cuma insan kerdil bernama manusia....woohaaa..jom ber - bowling.....xcukup???

mungkin boleh cari pendekatan lain....selamat beramal...hadoi,....dah terpengaruh dengan bait - bait kata Dr. Fadilah Come To Me......Haaadoiee...

p.s: sebenanrnyer aku nie boleh main bowling kanan dan kiri....so, camner ek???hope hari nie aku boleh usha mane satu tangan aku yang well perform....korang pulak camner??
:)
Kalau suka, boleh Like:)

4 comments:

taliff said...

apamacam?? guna kaki nak??? kaki kanan dan kaki kiri??? ada berani?? wahahahah

MisZ Aien said...

main la cam na pon yutaka..yang penting happy..kiki..

smoga menang...yeay...boley belanja makan

Yutaka Mushimura said...

talif : hhaha..kalu pakai kaki kene lubangkan bola boling separuh kasut..kui3x..

boleh jadik gak nie..:)

Yutaka Mushimura said...

Miz Aien : xmenang la..huhuhu..seb bek..kalu x da kene belanje makan...

tq ek..support me..:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...