Monday, January 10, 2011

Keputusan AJL 25 Januari Tahun 2011

Salam sayang,

Hari nie semua dok syok tunggu result kan..result AJL 25...so..aku dah dapat resultnyer...xmo cakap banyak, jom tengok sapa yang menang....

Persembahan Terbaik - Hanyut (Faizal Tahir)
Vokal Terbaik - Noktah Cinta (Hafiz)

Kedudukan Ketiga - Noktah Cinta (Hafez)
Kedudukan Kedua - Drama King ( Meet Uncle Hussien feat. Black)
Kedudukan Pertama - Tolong Ingatkan Aku (Ana Rafali)

Emmm...ape pendapat korang dengan adward kali nie, puas hati x???aku ok je. Yang penting muzik tanah air sentiasa di mertabatkan di mata anak Malaysia...

p.s: pada artis yang tersenarai..semoga kalian berjaya dimasa depan....choyuk2...pada artis yang lain, akan tiba rezeki di masa depan..inyaAllah....teruskan memertabatkan industri muzik tanah air...:)

Kredit dari Yahoo Image
Ana Rafali - Pemenang AJL 25...tahniah


 Ape - ape pun, korang memang terbaik..terhibur betul korang punyer performance..

Kalau suka, boleh Like:)

14 comments:

taliff said...

Gila Kentang Crispy ko Update..Laju!!!!!!!wahahahahah!!!

Yutaka Mushimura said...

ala..aq x boleh tidor nie...tuh pasal rajin...

kui3x...:)

lagu gilerrr ko baca n komen belog aku nie....kui3x..

giler gentang goreng arr..

Seimura said...

huh? siapakah ana raffali ni? tak kenal la pulak.

Yutaka Mushimura said...

seimura : tuh dah bubuh picture lagik...

kui3x...:)

Seimura said...

artis baru ke?

MisZ Aien said...

Suka Ana Raffali..xseksi..n cute..

Kecewa ni ah..Faizal tahir tak menang ni awak...da hanyut da saya tadi..
lagu selamat malam dia syok ar

taliff said...

fuh, aku pun xleh tido gak,uhuhh..tapi aku update awal pagi....ghee ghee ghee

Yutaka Mushimura said...

seimura : penyanyi ni ade main lagu Jangan Pandang2, Jangan Pegang2, Duduk Rengang2..Bertambah Sayang...

haaa..pernah dengar lagu tuh??

Yutaka Mushimura said...

miz Aien: xyah kecewa2..bukan dapat aper pon...

kui3x...yang penting hidup kene happy...dengar lah lagu Ana Rafali - Tolong Ingatkan Aku banyak kali ek...

woohaaa

Yutaka Mushimura said...

talig; ko siap keredit kat aku lagi ek..entry ko..aigooo...

tersentuh + terharu biru...kui3x...

:)

Eda said...

speechlesssssss.....anna rafali menang...kuciwa FT tak menang...seb baik dapat gak persembahan terbaik...

Yutaka Mushimura said...

eda: oklah tuh...timbul lagi bakat terpendam seorang penyanyi baru....meletop2...

girl memang minat FT kan...kui3x....
boy boleh minat Ana pulak pasnie...kui3x

transform...

taliff said...

@Yutaka : Owhh, dia tu rupernyer yang lagu Boleh Pandang pandang, Jangan Pegang-pegang, Once Broken Consider Sold~~~gheee gheeee

Yutaka Mushimura said...

talif: laaa..selama nie ko dgr lagu bagai nak giler..terkinja2 sini sana tuh suare sape pulop???

mungkin Hantu Mak Limah Balik Kampung...kah3x..

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...