Wednesday, March 2, 2011

Rindunya Aku Pada Cerita Fantagiro....huhuhuhu

Salam sayang,

perh..dahsyat arr..lagu nih...tajuk aku tak ingat....okeh..:)

Semua orang ada kenangan kan...hehhe...kenangan buat kita lebih matang kan...lebih kuat untuk menempuh hidup mendatang...kan..kan...cuma macam mana kenangan tuh memberi impak pada korang...adakah positif or negatif....yang penting, kenangan tuh tak kan pernah padam walaupun hingga akhir hayat....kecualilah kalau terus hilang ingatan.....hahhaha..

tah camnerlah aku tetiba nak cerita pasal kenangan kan....mungkin aku dapat satu kenangan yang takkan aku lupakan...walaupun sekejap....baru jer dapat kenangan tuh.....dan kenangan tuh buat aku terharu....hampir nak terduduk termenung tak boleh buat keje aku dibuatnya....hahaahahha..entahlah...biarlah aku simpan kenangan tuh...sorang - sorang. Takat tuh ja lah.....aloh, teriba melalut ke situ..dah..dah..sila lepasinya pun..okeh..

maka...aku nak tutup kenangan aku yang terindah hari 27 hb Februari 2011 tempoh hari dengan lagu agak romantis nih...okeh..sila layan kalu mahu....dan aku teringin sangat nak tengok cerita Fantagiro nih....memang buat aku terduduk hadap TV...hehhe....okeh..

lagu ending Fantagiro...khas buat kenangan hari 27 Februari 2011...dan pembalut :) 




p.s : thanks kat TV2..dulu2 tayang cerita fantasi Fantagiro nih...kalau boleh, silalah ulanginya lagi.....hehheh..okeh.. 
Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

Frodo Baggins said...

x boleh tahan
hari2 pun kene hero
diselamatkan ole heroinn


wakakakkaka

Yutaka Mushimura said...

frodo : tuh ar pasal...tapi jalan cerita dia best weh...walaupon nampak kelakar....

heheheh:)

Citarasa Rinduan said...

SELAMAT TENGAHARI

kak pun pemiat fantagiro..

suka sangat..setiap mlm jumaat kan cerita tu..skrang dah tak ada...

moga2 tv 2 prihatin

Yutaka Mushimura said...

Citarasa: tuh ar..akak...kan bagus kalu tayang balik citer nih...:)

heheeh

phreak-id said...

Cerita tuh kelakar tapi addictive kut. Agak-agak ada kt youtube tak? Nak layan balik rasanya. Hahaha

Terbaru > Gossip Blogger >Nak Malu ke Nak Sentap Dengan Gplusmy ni? > Coke's Secret Formula - Coca Cola Ada Alcohol?

Yutaka Mushimura said...

preak : entah arr..bro..setakat nih, aku usha pun, lagu - lagu ja dok keluar....ape lagik..mintak Tia gitau boss dia...ulangi cerita Fantagiro...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...