Tuesday, February 1, 2011

Magic Linking Cigarette - Giler Babey Rare

Salam

Semalam, aku berborak dengan adik aku yang kaki peminat Magic - Magic jalanan nih, kira macam kipas-susah-mati arr bila sembang move magic - magic nih...even aku pun terkesima tahap bapak terbahak - bahak bila tengok free show adik aku buat depan aku...maklumlah, dah lama berkecimpung dalam dunia Under World - Magic - Magic nih....

So, sedang elok jer kiteorang berborak sampai pagi tak ingat dunia, tibe - tiba dia show satu move yang dia tengah kaji dan aku percaya korang kalau tengok magic tuh, sure korang terpegun giler babey...siap camera buat secara slow motion lagik...perh....giler x hengat....

Aku just gitau jer performance nih dibuat oleh orang jepun, Akira Fujii yang berkawan baik dengan Cyril Takayama tuh...still x pernah dengar????yer ar...aku pun asal x pernah dengar gak....xper, jom rolled movement magic dia yang sangat - sangat kewl...okeh....

lets rolled.

Magic Linking Cigarette - please usha baik - baik...



p.s : kalu adik aku boleh buat camnih, mau nyer jadi Famous Amos....perh....camner, giler kan move dia..nanti aku share move best - best untuk korang tengok..


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

5 comments:

bighagenjo said...

aduh,, pusing2 mata aku.

misz molecule said...

hahaha..ak xnak adik ko reti.




aku nak ko y reti smue ni.hehe

Yutaka Mushimura said...

big: naper pusing2???aigoooo...kecik ka weh??

Yutaka Mushimura said...

miz molecule: aku mane reti...emm..mungkin akan belajar pelan2...ek...doakan aku berjaya belaja...:)

Yutaka Mushimura said...

miz molecule: aku mane reti...emm..mungkin akan belajar pelan2...ek...doakan aku berjaya belaja...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...