Friday, November 12, 2010

Tip Nak Tawu Perfume ORIGINAL

Salam,

ari nih aq nak gitau korang yang aq buat 1 belog untuk jualan ORIGINAL perfume....ORIGINAL kau..x cayer..korang leh usha belog nih....nih belog aq yang kedua...n aq akan sentiasa boh backlink kat side belog utama aq ek......

mempersembahkan....tet..treeettt....tretettttteeeeeeetttt.......



Tip aq lak,

1. kalu nak tau ORIGINAL or x, tiub perfume dlm botol tuh selalu kene pada dasar paling bawah...
2. bau dia kekal lama, walaupun dibasuh

so, dah ade 4 tips...heheheh...


n kalu korang nak tau....produk yang kiteorang buat tuh semuanya ORIGINAL...kalu korang minat, gi klik SINI.


wooohaaaa!!!!cayuk2 kat korang ek. happy day. esok cuti....bekerja dgn rajin yer.

8 comments:

{ finie } said...

salam..blogwalking.. thnx sudi jd follower blog sy ye..:)

Yutaka Mushimura said...

okies...sy pon..tq jadi follower sy gop..

woohaaa!!happy blogging.

Eda said...

yeah!!...my perfume is O.R.I.!

hehe..=)

Anna Boleyn said...

wahh thanx for the tips ya :)

Yutaka Mushimura said...

Eda: ohh..ORI...woohaa!!!bagus..

Yutaka Mushimura said...

Anna: tq..gop.pasal sudi membaca belog nih...terharunyer....

oh..pasal tip tuh...sharing is caring..betul x??hehehhe..Anna punyer tip pun bagus2..suker baca..:)

Heidi Shafiq said...

wow~ aku baru tau..

Yutaka Mushimura said...

woohaa!!!

sharing is caring...:)same2 aq n ko mendapat manafaat.

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...