Thursday, November 11, 2010

Aaaaaaaarhhhhh....Puasnyaaaa.

Salam,

Korang. Sila bunyikan tajuk entry nih dgn penuh kepuasan...

Mula - mula, tarik nafas dalam 2 - 3 saat, pastuh hembus dan sebut:

Aaaaaaaaaaarrrrrrrhhhhhhh...........Puasnyaaaaaarrrr...

camner, dah lega dok, sian korang tension2 keje..ade yang pas kene herdik Bos lah, maki hamun lah, itu ini...

or

.....................................(sila isi tmpat kosong sendiri)

tp, pada aq, entry nih just untuk menyatakan hasil usaha aq men ' detect' belog RAHSIA yang link aq secara senyap....akhirnya aq dapat gok....giler susha - sushi. (maklumlah aq men' detect' belog RAHSIA sambil makan sushi).

tuh ja aq nak bagi tau korang sebab aq da janji kat entry sebelum tuh....


Edit dan kredit Yahoo Image

so, janji aq dah aq tunaikan, janji korang biler lagi......nak belanje aq kat MIDVALLEY...;)

Sila jgn percaya.
Sekian.

2 comments:

Heidi Shafiq said...

hahaha.. giler hebat.. :)

Yutaka Mushimura said...

x la hebat mane puuunnn...

~~asal ade sikit usaha, pasti akan berjaya~~

~~wooohaaa!!!chayuk2 Heidi jugak.

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...