Thursday, November 4, 2010

Alert!!!!Alert!!!

Salam sayang,

Kredit untuk Yahoo Image
Pegawai yang bakal mendetect "Kapal Selam"

Hari nih, aq sedang dalam pencarian sebuah belog yang menglink aq secara senyap....woohaa!!!cam mencari harta karun lak kan....1 dunia nih...1 dunia nak cari belog tuh....

~~aiigooooo~~

tp x per..aq cuba sehabis baik untuk cari belog nih, mana tau aq jumper lop kan...sekarang nih maklumat dunia semua hanya dihujung jari ja.hanya perlu menyengkang mata dan tahan segala pencahayaan dari monitor ja.

Sambil tuh, aq nak share dgn korang jenis - jenis kapal perang Class Destroyer yang Japanese pakai dulu - dulu.
Kredit untuk Yahoo Image


Destroyer 144 Kurama

Length: 159 m

Beam: 17.5 m 

Draft: 5.3 m 


Kredit untuk Yahoo Image

Kirishima DDG-174

Length: 161.0 m

Beam: 21.0 m 
Draft: 6.2 m 

nak tau apesal aq boh picture Class Destroyer Ship Japanese nih...haaa...korang anggap ja cam proses pencarian ala tentera.....belog yang men hidden - hidden tuh korang leh anggap cam kapal selam dok menyelam kt dasar laut....kalu aq dapat belog nih...aq gitau korang 1 dunia.....

okies....proses pencarian bermula selepas tutup lampooooo.....

p.s : kan bagus kalu korang terus ja boh nama korang kt belog aq, pastuh sonang aq jadi follower korang kan....

p.s: tutup lampoooo???hemohemohemo...







6 comments:

fatian athiea said...

macam2 la dia ni..doakan final gua der

Eda said...

wahaha....nekad tul pencarian nih...camne nak trace ek?

Kasi ilmu skit..

Yutaka Mushimura said...

fatian; okeis...gua doakan lu dalam solatku....woohahhaha!!!

Yutaka Mushimura said...

eda: ilmu ek???

emm...masalahnyer belog dia nih x bagi Goggle search..payah beb..

lagipon, xjumper..so..ape lagi, mintak direct lagi bagus kan..xlah diorg rase pelik camne dapat cari....

~~ok x jawapan nih??~~

Eda said...

ahaha....sgt ok jwpn nih..

Yutaka Mushimura said...

teke bagai nak mati carik belog dia dlm Goggle..pastu tanyer..dia x kasik Goggle search...

lagi 1, search pakai kotak merah yag leh detect sapa mai terjah belog nih pon bleh...

n finally, melalui data reference en. Nuffang...

~~I Love Nuffang~~

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...