Wednesday, August 18, 2010

Cash Flow......Mane Contohnyer..Sayanggg



Salam 1 , 2, 3 kucing belari..


ari nih aq kepeningan mencari sumber untuk sesi pembelajaran dan mengajaran kendiri...(gilos ape aq nih...nih semua gara2 nak cari penyakit dgn Dr. kekasih hati)

~~kekasih hati lah sangat, 6 bulan jer wei~~

~~huwahuwahuwahuwa~~

cerita pasal cash flow. Cash flow nih kalu korang nak tau selalu dibuat oleh akauntan @ businessman @ sape2 yang terbabit secara langsung/tidak langsung dgn DUIT....kalu xde kaitan dgn duit, bukan cash flow. pekerjaan aq sekarang nih pon bukannyer seorang akauntan or sekufu dgnnya. tuh pasal lah aq sedang tercarik - carik sumber, sambil aq seach pakcik GOGGLE. tapi x bleh bukak pulak pakcik GOGGLE nihhh...

Ni rasa cam separuh jiwaku pergi....

~~~aigooooo~~~~


Emmm..ade sape2 leh tolong aq x..manelah tau korang ade contoh cash flow untuk dikongsi sama. kan sharing is caring. So, kalu ade sila emailkan kt aq ek di :

deephour0@gmail.com

"0" itu adalah nombor kosong, bukan nya huruf "o" .
(kreatif x aq punyer address email)

Aq memerlukan pertolongan korang kalu ade.....

~~contoh Cash Floww~~

~~pleazzzzeeeeeess~~

~~heheheheh~~


3 comments:

Yutaka Mushimura said...

~~hehehe..xper CP Bunga~~

~~baca belog eden pon da tolong eden gak ari nih~~

~~hollla~~

taliff said...

Nak Cash Flow???? cuba FOREX

Yutaka Mushimura said...

hhaha..betul gop bro..FOREX..

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...