Tuesday, August 17, 2010

Pandai Betul Haiwan Berkasih - Kasihan

Salam 1 Tamadun,

Ni Gilos Kentang,

Nak je aq kasi kat manusia x de hati pewot men buang anak tepi - tepi longkang, kt tmpat buang sampah lah, iskh2...dah cam x de tamandun lagi...

~~ker korang nih nak kembali ke zaman x de tamadun lagi, pakai - pakai cawat, pakai golok2, hurung - hurung unggun api sambil nyanyi

~~Honga - Honga -Honga~~

~~aigooo~~

aq malas nak cakap banyak kt korang, pandai2 la mengingsafkan diri. Aq pon kene insaf gak.

Ok. Nah , aq share untuk korang semua,

Layannnnnn.....Zaaaazzzzz~~~

2 comments:

wawa said...

semua entry mesti ada bunyi pelik...

Yutaka Mushimura said...

yer ker..x perasan lak...

~~maybe sy suka akan bunyi2..

~~holllaaa~~

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...