Monday, January 11, 2010

Ukays - Kekasihku

Malamku Rasakan Sepi,
Jiwaku Dilanda Rindu,
Tebayang Wajahmu....
Rasa Cinta Bergelora....

Rindunya Makin Terasa,
Malam Bagaikan Lama,
Menantikan Siang.....
Resahnya Jiwa Ku Ini....

Chorus

Harapkanku Agar Kau Tetap Setia....
Kan Ku Belai Kasih Sepenuh Hatiku Ini...
Abadilah Cinta Di Lubuk Kasih Mesra......
Kan Ku Jaga Agar Sentosa.....

Hebatnya Api Asmara....
Tak Terdaya Aku Mengawal....
Moga Engkau Tahu....
Betapa Tulusnya Kasihku....

Repeat Chorus

Kasihku.....
Tak Terbanding.....

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...