Friday, June 25, 2010

Kucing - Kucing Tuuuuu...


Alooooo...

Weiiyuuuu~~~

Dapat jugak aq curi mase nak taip - taip
entry baru.Hari ni aq nak cite pasal kucing pulak. kenape kucing?? Meh aq jawabkan sendiri. (sendiri soal, sendiri jawab naaa)..

~~~Sebab aq peminat kucing~~~
(tuh je jawab ringkas, dan padat penuh dgn tumpukan padu maut gitu...:)

kalu korang nak tau, tempat yang aq x kan miss kalu pergi MIDVELLY area KL tuh, (aq sure korang pernah pergi nyerrr..)~~~~

~~~aq suka terjah WORLD PETS (giler tengok kucing mahal2, ikan2 nemo dan lain - lain seangkatan dengannya)

~~~Anjing pon comei gak kt sane~~~
(muamuamuamua ni aq tipu korang naa..korang jgn percaye aq giler tgk anjing)

so, aq tak nak buang mase tulis panjang- panjang, cume nak promote WORLD PETS je mane - manelah tau, korang leh terserempak aq kat sane,
tegur -tampar,

sepak - terajang,

cuit - muit
or

seumpama dengannya kalu berani...

~~HohohohohooH~~
(camlah korang leh cam aq ni...)

Oklah, sambil tuh aq bagi lawak pagi2 buat kering gusi korang sebelum start keje naaaa.

Nah nih dia "figura - figura " yang bakal dipersembahkan.
(ayat cam nak promote Model GUNDAM...)

MEOOOOOWWW.....:)

yang ni pulak,

lagi,

dan lagi,

lagi lagi,

sekali lagi,

akhir sekali...


~~~~sian korang scoll sampai bawah...dah dah.korang da exercise MATA ari nih.~~~

~~~~pergi kerja OK.~~~~

~~~~GOOD LUCK BEKERJA HARI NI!!!~~~~

6 comments:

wawa said...

kite penakot kucing...
kalo sentuh pon cikit2 je takut kena cakaran maut...

Yutaka Mushimura said...

~~hohohoho~~

~~dah nasib badan, terjumpe ramai kawan2 girz yg takot kucing~~~

~~xper.kalu takut kucing, so2 sy boh figura hamster pulak, or makanan kucing~~~

~~weiiyuu~~

SYAKIRA said...

i LOVE cats!!!!
hehe...=D

Yutaka Mushimura said...

shakira: oh penyanyi Shakira dtg belog aq...woohaa!!!

em..syakira sokaaa cats... sy gok...suker...

~~jgn pijak kucing...~~

SYAKIRA said...

adeyh..ni nk kne nynyi dulu ke ape ni?
kantoi pulak artis..haha
eh3, ni rhsia kte berdua je..jgn gtaw org lain..hehe =P

Yutaka Mushimura said...

rahsia..woohaaa...1 donia bukak belog..

~~woohaaa~~

rahsia sudah direveal..camne nak simpan nyer...hehehhe:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...