Monday, June 28, 2010

Bola Yang Ada Masalah Teknikal - FIFA

Holaa.

Hari ini aq terdengar satu cerita menarik giler dalam Sinar.fm. Katanya:

"FIFA akan mengkaji semula MASALAH TEKNIKAL yang ada pada bola Jabulani tuh"

Perg.Patutlah pelik giler game kali nih, keputusan yang keluar pon aq rase semakin heran bin ajaib. Kat mana masalah teknikal tuh, aq x tau. Yang penting, FIFA akan kaji semula lepas acara FIFA 2010 ni habis.

Aduhai, malang betul lah pasukan - pasukan dunia kali nih. Sudahlah "practice" bagai nak mati, kerana sebiji bola......abis susu sebelanga....

~~~Heehehheheheh~~~

So, memang banyak bezanya antara bola FIFA 2010 dan FIFA 2006. Korang pon aq rase camtuh gak. Camne pun, keputusan untuk menyatakan "TIDAK" kepada mana 1 bola yang anda tidak suka, terletak di :

"JANTUNG ANDA" ~~~Hollllaaaaa~~

BOLA FIFA 2006

BOLA FIFA 2010
File:Jabulani.jpg

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...