Wednesday, November 28, 2012

Trilogi Cinta Sesama | Selamat Ulang Tahun Pertama

Salam,

Nukilan Cinta: Trilogi Cinta Sesama

Hasil nukilan ini diadaptasikan dari novel cintaku. Sekiranya berminat untuk mendapatkan bait2 kata seperti ini dibuat lagu ker..ape ker, boleh PM eden yer....
mana tau boleh jadi pencipta lirik lagu...hahahahah...

:P peace yoooo.
Hari ini genaplah setahun ku mengenali si dia....
Setelah diselubungi dengan berkecai badai asmara,
Sepelusuk gelora kian membinasa,
Akhirnya ku temui seorang nan setia.

Terima kasih wahai sang pecinta,
Ku ucapkan dari jauh mengenang peristiwa,
Peristiwa yang tidak ku lupa sampai bila - bila,
Semoga ikatan kan muncul tiba.

Kekasihku nan setia,
Setialah dikau disana,
Di sanalah jua ikatan mula terlaksana,
Ya,
Terlaksanalah apa yang didamba,
Peluang kan sampai bila kita bersedia.

Bersedialah wahai kekasihku nan disana,
Harapanku moga kasih terbina,
Terbina atas dasar cinta,
Cinta Bersamaku Mengadap Allah yang Maha Esa.p.s: Hanya untuk kekasihku yang setia disana.....Hamizah.Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...