Monday, November 19, 2012

Kedudukan AES | Perangkap Had Laju | Seluruh Malaysia | Part 2

Salam,

Seperti yang dijanjikan, ada part 2 untuk information Kedudukan AES. Tapi kali ini kedudukan AES dikenalpasti untuk tujuan Had Laju..so, silalah memandu kenderaan anda selaju siput yer...

yer..selaju siput....insyaAllah selamat wang, selamat nyawa, selamat anak bini, kucing, haiwan peliharaan....dan segala.....kalau belum membaca Part 1, silalah klik sini Kedudukan AES di Lampu Isyarat.

ops...selamat jugak bunga tayar kereta....kalu bawak macam siput betul tak...

okeylah, jom kita reveal di mana dan siapa yang kena......:)
p.s: kesemua data adalah dipetik dan diambil dari sumber yang boleh dipercayai...sekian, terima kasih.

emmmm....nanti eden kasi reveal lagi yang seterusnya yer....stay tune....untuk part 3...kedudukan AES...

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...