Thursday, August 9, 2012

Dop Dap Dop Dap Bunyi Mercun | Bukan Bunyi Alexander

Salam,

Dah lama tak updates belog....fuhh....almaklumlah, selama 5 minggu nih...asyik terkejar ke sana ke mari mencari idea, memerah keringat, membanting tulang menyiapkan DISERTATION......

still kehilangan idea untuk updates..tapi just in case, updates macam ini pun dah kire updates kan....hhahaha....



Tajuk Dop Dap Dop Dap bukan sokong DAP....just bunyi bunyi mercun. Kite kan nak sambut raya...lepas tuh nak sambut PRU lak....hahhahahah...2 dalam satu...ar wei....

So, dikesempatan ini...penulis belog suam - suam kuku kaki ku kaku nih...nak mengucapakan :

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR BATIN

kepada seluruh warga pembaca belog ini...walaupun tak updates...tapi kalian tetap berada disisi kotak kanan menekan FOLLOW kat tepi tuh.....sangat - sangat terharu....TQ.

p.s: oh ye, Ramadhan ada lagi 10 hari...sila kejar malam - malam berkenaan..mana tau anda semua bertemu dengan Lailatul Qadar...

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

Tukang Karut said...

hari raya? bila??????

Yutaka Mushimura said...

ceh...dah nak dekat dah weh....pi shoping baju raya....

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...