Saturday, November 12, 2011

Nora Danish | Adakah Ini Juga Comel | Mengalahkan Jue Aziz

kredit kat Goggle
Salam,

Meh usha jer picture - picture berikut....adalah lebih baek melihat ini dari terkenang - kenang ex gf korang yang takkan kembali ke sisi....

okey..ape - ape pun, cerialah....biarkan saja ia berlalu sebagaimana korang klik dan mencari belog simple - simple aku nih...ek.jom mulain mengusha Nora Danish.


Woohaaa..memang nampak mantop gitu si comel cilik nih.....Nora Danish


Gaya - gaya menarik Nora Danish di luar....smarttttt jugak..


Ehhh..ape kes nih Nora Danish????Masih sempat berposing dengan En. Sa' Dat..Terbaek, anda profesional.


Tikamana Nora Danish berpakaian sangat solehah. Kami mengimpikan gaya gini jugak.....menarik dan ayu.


Woohaa..Nora Dansih yang comel lagik....terbaek..

Semua picture dikorek - korek dan diambil dari Yahoo dan Goggle.

p.s: alangkah sekiranya arits - artis berubah seperti ini...alangkah...alangkah....aishhhhh....setakat alangkah....jangan asyik dengan perkataan alangkah, kerana alangkah itu perlu dimulai dengan langkah. Barulah alangkah itu muncul...hahhahaha..merepek sudah.


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...