Tuesday, November 15, 2011

Zila Bakarin Itu Seksi | Tidak Disangkal Lagi Seksinya

kredit kat goggle pictures
Salam,

Still mood amek picture artis - artis Malaysia jer...pasnih mungkin aku akan mulai terbang ke Jepun untuk cari artis - artis comel dan cantik gituk....hahahah

okey, let move to tgk - tgk picture ek....melayan zaaaaazzzz....










okey, mari teruskan melayan figure - figure berikut.


wOWooOOooo....terpancut darah melalui hidungku....grrrrr..


Woohaaa...comelnyer or cantik ek...emmm, still tak leh descibe......hahaahah...anda describe sendirik


emm...smart kan photo nih...sape lah amek ek...kredit lah kat diorang semua.


eh..zila bakarin ker nih???or orang lain....hanya goggle je boleh tau...aku tak tau. sila tanya pakcik goggle


woooo....ini sangat - sangat RETRO ZILA BAKARIN anak penghulu kampong...hahah

 

watak mak yang JAHAT....terbaekkklah produser dan krewnyer...:)


walaupun preggy, masih nampak cantik dan seksi gitu...hahahaa


senyuman nyer penuh samapi ke telinga....hhahaha, terbaek...


Zila Bakarin di waktu RETRO...hahahah....tah cam manalah aku leh terjumpa figura nih...


Zila tidak berpura - pura......itu kenyataan paling simple di abad ini.....hehehe.

*semua figura  dan picture dikreditkan kepada pakcik Goggle dan Yahoo Image

p.s: kalau mendidik biarlah dari rebungnya...kalau dah jadi buluh didik pun tiada gunanya...ehhh..cam takder kaitan jer kan....hahhaah, memang tak der kaitan pun. Choi...

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

5 comments:

hazman aka species1980 said...

yess.... body zila bakarin memang mantap... seksi untuk pandangan mata.... putih gebu siot....

Yutaka Mushimura said...

hazman: hahhaha.tuh la pasal..by the way, aku tgh dok cari2 Zila Bakarin tengah pakai tudung....memang nampak ayu gitu...

Mizfantagiro said...

huhuhu..dagu makin panjang ;p

Yutaka Mushimura said...

miz fantagiro: hhaaaha..tak perasan pulak den....akan difocus len kali...

:)

Anonymous said...

Hrmmm..nice!

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...