Friday, November 11, 2011

Jue Aziz | Comel - Comelan

kredit kat Yahoo Image
Salam,

Lama sudah tak bukak dan hapdet blog kan....aigoooo...takpe2..sajian menarik untuk tatapan umum dan buat cucu cicit den...wooohaaa....anak - anak, inilah rupa cik Jue Aziz yang sangat jelitawan.




Jom melayan gambar je arinih....okey...:)


Cantik bukan????kalah permaisuri.....



Woohaaa...camne aku boleh terjumpa picture ini???choi....harap maaf penonton....


Jelita juga ketika sedang berphotoshot....nampak coooollll


Menarik bila berpusingan dan membuat posing ala - ala ratu gitu.....tetap comel aper....hhahaha. kan, Jue Aziz


Posing ala - ala minah rempit...tulen bangg....:)ahahahha


Eh, tukar persembahan ka aper nih????hahahah, tapi tetap bertambah comel..meow...meow...grrrrrr


Woohaa..ini comel..sungguh.


Yang nih, siap senyum hingga ke telinga....hahahahha..comel kan...kan...

Semua picture dikorek dan diambil dari Yahoo dan Goggle

p.s:  so, aper motif picutre - picture diatas, itulah perubahan yang perlu untuk semua orang....hatta lelaki pun haruslah semakin hari, semakin baek, semakin matang....tengok macam Jue Aziz nih...dan aku percaya korang boleh lakukan lebih baek dari ape yang aku paparkan...

no no heart peeling okey.
Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

TYNTHA LANA said...

Salam. Melawat sebentar teman2 sperjuangan kat alam maya ni :) lama sgt lana tak merayau,heee

Tukang Karut said...

owh... besarnya buah kelapa!

Yutaka Mushimura said...

Lana: hahha..terima kasih....sila datang lagi :)

Yutaka Mushimura said...

TK: Buah pisang di bawa belayar, masak sebijik di dalam peti,
Buah kelapa enggan dibawah belayar,
Sebab isteri simpan dalam peti....

bolah kah begini???

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...