Wednesday, September 14, 2011

Task Pertama | Site Safety | Drive Carefully

kredit kat Goggle
Salam,

Task pertama bile start belajar ke alam persekolahan.....aper itu Site Safety...aper kah ia.....wooohaaa...adekah sejenis makanan ruji yang dimakan oleh seorang pendekar laut di hujung hutan????

Mungkin....emmmmm....


Maka tercetuslah idea disebalik Site Safety....yaaa.....site itu perlukan safety.....drive carefully juga dikategorikan sebagai safety.....emmmm....safety.....money for safety....so you should safe or save your money.....

Mungkin.....emmmmmm.....

p.s: otak terpaksa dicernakan bagi mengembalikan proses tumbesaran dan mengembalikan mode pembelajaran sihat.  mari teruskan berpikir........sampai esok....:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

~SaL IjOu~ said...

pikir jgn x pikir~ ^^

Yutaka Mushimura said...

Sal: tuh arr pasal....aigooo..saket kepla den....mikirin.

misz molecule said...

wah..tu diaa abg yutaka kite

ok.take care jgk

Yutaka Mushimura said...

miz molecule: arrrgg....fening lah kepla den...:P

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...