Monday, September 19, 2011

Toki | Kau Yang Istimewa

kredit kat Yahoo Image
Hari nih aku nak tulis lirik lagu baru pulak..lagu dari cerita Sari Maya, TV9......okeh..sila layan....aku pun nak layan beribu - ribu kali lah....

nih semua pasal sari Maya....aigooo..dah la zizie sangat - sangat comel...:)


Toki - Kau Yang Istimewa

Chorus


Kau yang istimewa
Kaulah segala..
Yang aku cinta


Bila....... terbit mentari
Resah menanti
Tiada di sisi

Kau yang istimewa
Maya persada
Mengharungi jiwa
Dikala duka


Belum.... sempat.... aku..... cari
Jauh..... pandangan kukira...
Kala... dingin.... belum..... ganti
Indah fatamorgana....

Kau yang istimewa
Maya persada 
Mengharungi jiwa
Dikala duka

Repeat Chorus


Kau yang istimewa
Kaulah segala..
Yang aku puja


p.s: nak nangis aku dengar lagu nih...wuuuuhaaaa.....takper..takper....nampak cam best,so better aku tuju kepada kekasihku yang telah menjadi kekasih orang lain.....semoga kalian bahagia selalu...amin.

Kalu minat lagu nih, meh download SINI


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...