Tuesday, September 13, 2011

Mimpi Semalam | Ibarat Syurgawi

Kredit kat Pakcik Goggle
Salam,

Hai korang, hari nih aku masuk kerja dengan penuh semangat weh...Woohaa...tuh baru pasal mimpi semalam ja...belum betul - betul lagi. Kalau betul, aku rasa tak tau arrr......perrg..dahsyat wa kata kat lu.
Mimpi aper???korang teka sendiri arrr. Malas aku nak reveal. Bukan aku taknak share mimpi aku tuh, tapi just nak kasi tau kadang - kadang mimpi yang menarik dan tertarik kau memang debomb tuh memang boleh membuat ramai manusia dimuka bumi akan sentiasa berasa diri dihargai, rasa diri tidak keseorangan...tidak pula rasa diri tersisih....that why arrr semangat jugak akan menaik secara mendadak.....

Aku harap mimpi itu akan menjadi kenyataan dalam masa terdekat. Dan, aku pasti setiap manusia yang mengalami mimpi indah - indah nih mengharap menjadi kenyataan jugak kan....haiiishhhh, mimpi ja pun tapi cerita tak nak kalah....aahhahahaaha...dah..dah, mulai kerja dengan penuh semangat okeh.

p.s: mimpi itu mainan tidur. Tapi aku masih mengharap ianya betul - betul berlaku...wooohaaa....

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...