Tuesday, August 16, 2011

Power Words For Today | Part 8

kredit to Yahoo Image
Hello everybody..hello everybody....body body....

What are you going???opss....yes, I know that you was reading my blog....my only blog for today...first of all, THANK YOU for reading my bloody nightmare plus Japanese style blog meh...emm...again as my promise to you, I will again appear as Yakuza San a.k.a Yutaka Mushimura for my presentation Power Words For Today....okey....

So, let move to our new Power Words For Today Part 8...traaa ta taa taaa taaappp...

"War is like fire. Those who cannot bring hostilities to a close, burn themselves out"

 - Li Quan from Then Spring and Autumn Annals 

p.s: Then, please...no war...peace no war..stop the war...then we got some brighter living in the future. InsyaAllah.

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

taliff said...

YEs, war is like hell. No war...peace only....

Yutaka Mushimura said...

@taliff

Hell is the WAR...but again we like a games online WAR...woohaaa..

ehat a crazy mindsetting...haahah

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...