Tuesday, August 16, 2011

Tilam..Tilam ..床垫 旧床垫一个新的可兑换....Tilam...Tilam...

kredit kat Yahoo Image
Tilam..
Tilam....
Tilam lama tukar baru.....

hong..hong...hongg...hong...
hong...hong...honggg..hong...






Tilam...
Tilam...
Tilam lama tukar baru...

床垫
床垫一个新的可兑换

p.s : den dah terima tilam baru dari kedai...Malam nih bolehlah berterawih atas tilam baru sekalik....woohaa...

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

7 comments:

Run Away said...

ADA...JUAI TILAM.LAK...HAHAHAHA.....D

Yutaka Mushimura said...

@Run Away

haha..dah dapat tilam baruk...so..haruslah bersenam diatasnyer...hehhe

TYNTHA LANA said...

ngekkk,hahahaha. adeh yutaka..melampo hang,siap nak berterawih kat ats tilam baru,huh,heheehhe.

Beli kat hongg honngg tu jugak ka?hehehe

Yutaka Mushimura said...

@TYNTHA LANA

hahaa...pandai arr..teka...:)

~SaL IjOu~ said...

hehe..selalu dengar ni kat flat~ ;p

Yutaka Mushimura said...

@~SaL IjOu~

hahha...tuh ar pasal sal...ijo

Yutaka Mushimura said...

@~SaL IjOu~

hahha...tuh ar pasal sal...ijo

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...