Friday, August 26, 2011

Perempuan - Perempuan Itu Tak Mudah Untuk Dipercayai

Salam,

Aku menyesal......aku menyesal....mempercayai perempuan dikeliling aku....aku menyesal....








huhuhuhuhuhu...

Maafkan aku wahai kaum perempuan.....aku menyesal mengenali korang....aku menyesal.....aku menyesal.....aku menyesal.....aku menyesal.....aku menyesal......

huhuhuhuhuh... Dan mood raya dah hilang terus.

p.s: selamat tinggal mereka....aku akan mulai menjauhi korang dari saat ini...sekian. Kalau korang terasa...maafkan aku...sebab korang adelah wanita...bukan perempuan. Wanita dan perempuan adalah berbeza dari segi taraf.

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

~SaL IjOu~ said...

jgn kerana nila setitik rosak susu sebelanga~
jgn kerana seorang perempuan, semua perempuan disisihkan~

ada lelaki punya pengalaman pahit dengan perempuan..dan pasti ada perempuan yg punya pengalaman pahit dengan lelaki~

hidup mungkin kdg2 nampak sgt tidak adil..tp dari situ kita belajar utk tabah & meneruskan perjuangan & kehidupan..~

MisZ Aien said...

Be strong nice guy...:))

LiErOSe~QiEmi said...

aigoooo sape lak pempuan yang telah menyakiti hati mr jepun kite neh???

rileks, bunga bukan sekuntum... byk lagi bunga laen.. pi cari time raye ni erk!!

Yutaka Mushimura said...

sal ijo: takper...ikutlah cakap korang...:)

Yutaka Mushimura said...

miz aien: hhahaha..nice guy???rasenyer ader lagik nice guy yang lebih layak....den tak layak:)

Yutaka Mushimura said...

CP Bunga: harap2 bunga itu bukan sekuntum....biarlah ianya mekar terus mewangi di halaman

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...