Friday, September 2, 2011

Ezad | Percintaan Ini

Salam,

Selamat hari raya dan maaf zahir batin. Sungguh aku banyak salahnya dengan kebanyakkan wanitasss. haaa, siap tambah huruf "s" lagi..maknyer banyaklah kan....so, sila maafi dari hujung rambut sampai hujung kaki..

tak cukup lagi???emm...sila buat gini, jerit ja nama Yutaka Mushimura dan maafi aku.. kat tepi pantai ka, insyaAllah angin bayu itu terus menerus melalui ke arah aku...

sebab, aku juga seperti kalian, sedang menghirup udara yang sama. Dan aku pasti, jeritan korang tuh akan aku dengari melalui segenap segi angin bayu yang berlalu...wooohaaa...giler nau aku gamaknyer.Sudah..sudah..sila maafi aku..aku jua telah lama memaafi korang terutamanya yang menyakiti aku dulu kala.

okeh...aku nak menaip lagu baru nih, lagu Ezad - Percintaan ini...sebab, aderlah..sila teka sendiri okeh.

EZAD - PERCINTAAN INIMasih terbayang di ruangan mataku
Saat indah bersamamu dulu
Masihku ingat janji manismu
Bertakhta di hatiku
Ooh… o.h….oohh…
Di kala itu engkau lah bintang
Menyuluh malam yang kegelapan
Tetapi kini tiada lagi
Tinggalku sendiri

Korus :
Percintaan ini amat memilukan
Perpisahan ini sungguh menyakitkan
Namun apa daya terpaksa ku telan semua kepahitan

Kepiluan ini meracun hidupku
Kesunyian ini membunuh jiwaku
Tergamak kau sayang
Melihat diriku dalam kesedihan
Dipermainkan olehmu
Sia – sia saja percintaan ini
Tak bisa sampai ke puncak nya
Sekelip mata hilang semuanya
Yang tinggal hanya airmata

p.s: klik SINI kalu mau donwload..

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...