Monday, August 22, 2011

Senarai Jalan Maut | Pusara Lebuhraya Ketika Hari Raya | Ehsan Dari JKR

kredit kat Yahoo Image
Salam,

Hari ini den nak share dengan korang senarai Pusara Lebuhraya ketika hari raya...hahaha..cam tajuk lagu kan....dan a bit scary meh....:)opocot...tetibe omputih pulak....aigooo

hhaaa...okeh..jom tengok senarainyer...yek...




























p.s: so..hati - hatilah mamandu di jalan raya..ingat orang yang tersayang ek...den pun sayang korang...jangan kasi otak berderai korang masuk paper okeh...get it...so..don't drink and drive..

semua data adalah Ehsan JKR

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

~SaL IjOu~ said...

mak aih..byk bebeno~..
raya da dekat ni..ati2 balik ye~

LiErOSe~QiEmi said...

oit!!! byknye lokasi maut kat lpt.. adess... dah la nk bertolak kol 3 pagi jumaat neh...

Yutaka Mushimura said...

@~SaL IjOu~

hehhe..tq..tq...sal pun sila jaga diri....jaga semua serba serbi...

:)

Yutaka Mushimura said...

@LiErOSe~QiEmi

tuh la pasal..sila hati hati..memandu..pesan kat hubby ek.:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...