Monday, August 1, 2011

Kenape Tak Tahu | Ramadhan Itu Bulan Puasa

Kredit kat TK....hahaha
Salam,

Ape khabar korang semua....harap korang enjoy berpuasa hari nih, ek...hehehehhe.Dan sila jangan ke dapur.Wooohaaa....

Hari nih, aku terpanggil untuk ditanya oleh tuan TK. Soalannyer berbunyi...




TK : Weh...ape pasal internet lembab nih....
Yutaka : Tak Tahu...
TK : Kenapa Tak Tahu....
Yutaka : Sebab tak makan Tauhu....
TK : Ape pasal tak makan Tauhu....
Yutaka : Sebab hari nih puasa....so aku tak makan Tauhu....wooohaaa

p.s : semua jawapan aku akan ke arah puasa.....hahahaha:) jom turut serta....hahahhaha. Tuan TK, sila jangan marah..entry ini hanya sekadar mengusik - usik since ko dah terusik aku...hahahha Entry terusik aku .klik SINI

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

azu said...

selamat berposa gak tuk ain..jgn ponteng tau..meh jln2 blog Azu ye!
http://azumie.blogspot.com/2011/08/kelebihan-bulan-ramadhan-yang-dilupakan.html

Yutaka Mushimura said...

okeh..nanti saya pesan kat ain ek....tq kat azu jugak...:)

Tukang Karut said...

ada ubi ada batas,
ada lori ada jugak bas,
ooo hari kau balas,
tunggu la sok lusa aku balas!

Eh... Macam tak berapa nak kena je?

Yutaka Mushimura said...

Tukang Karut: hahahks..pi balas...:)

TYNTHA LANA said...

TK~~ memang tak kena langsung hang ni..perosak pantun,hahahaha

Yutaka~~ erhh..hurmm..ngewww..uishh..gambo org tua tu mmg cmtu ka?hahahaha. seyes, tgk 3x bru pasan,hahahaha

Yutaka Mushimura said...

lana: ala..tuh pun amek kat Tuan TK ja...hahahahks..tah mane dia dapat arrr

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...