Friday, July 29, 2011

Sakit Yang Berpanjangan | Selamat Datang Ramadhanku Sayang

Kredit kat Yahoo Image
Salam,

Sakit...sekarang aku tengah sakit..sakit aper..sakit kepala....harap2 bukan ketumbuhan ....woohaa....:)








p.s: hidup bukannya lama sangat pun....harap bertemu di bulan penuh Barakah...Ramadhan. Seterusnya berjumpe Ramadhan yang akan datang. So, jom buat Ramadhan cam awek korang. Sesaper takder awek tuh jom jadikan Ramadhan cam awek korang...yer..seronok aper

Berpuasalah untuk mengharap Redha Allah jua..bukan semata mencari Syurgawi.

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

12 comments:

eiela said...

selamat berpuasa..

TYNTHA LANA said...

Selamat berpuasa..yutaka..lelaki ke?panggil nma mohamad leh tak?nama yutaka tak best,hahahaha

taliff said...

Selamat Berpuasa Weii!!!

Yutaka Mushimura said...

lana: hahahah..mane rembat nama MOHAMAD tuh???aigooo...

name Yutaka baru len dari yang len....hahhaha...:)

Yutaka Mushimura said...

taliff: selamat datang Ramadhan pada ko jugak....jom pulun ibadat sesama...kita.

moga2 Ramadhan kali ini membawa sinar lebih erti dalam hidup ko jugak

Yutaka Mushimura said...

eile: selamat pose jugak kat eile...hheh;)

Tukang Karut said...

sakit tu ubatnya kahwin jea...

Yutaka Mushimura said...

TK: hhahaha.....

misz molecule said...

SELASA cari RABU nak tanya nmpak tak KHAMIS agar ingatkn JUMAAT bagitahu SABTU supaya tak lupa msg kat AHAD yg ISNIN ni dah puasa....!!!!!SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL MUBARAK!! AMPUN DAN MAAF DIATAS SEGALA KETERLANJURAN...

Yutaka Mushimura said...

miz molecule: hahaha...tuh ar pasal...selamat menyambut bulan Ramadhan jugak kat ko n bf...:)

misz molecule said...

perlu ke msuk kan dy skali?grrr

LiErOSe~QiEmi said...

poseeee jgn tak pose tau!!! hiihhihi

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...