Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday | Part 2 | JackPotLuck

Kredit Kat Yahoo Image
Salam,

Bila dua perkataan ini digabungkan....hasilnya adalah....Kredit Kat Yahoo Image

JACKPOT + POTLUCK = JACKPOTLUCK

p.s: heheh..kredit kat Aieda semalam sebab terpikir tajuk nih...:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

ïêmå å¢klê§ said...

bestnya potluck...
byk makanan..

taliff said...

Oitt.. WW tak payah cakap sepatah aper pun, huhuhuh..ko cuba bagi tajuk pastu bagi orabg dtg fikir sampai muntah...hak hak hak

Yutaka Mushimura said...

iema:heheh..jom join sekali:)

Yutaka Mushimura said...

talif: oh..ini versi WW terbaru..ader word..tak arr bosan terpikir2...hahahaks

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...