Friday, July 15, 2011

Sinopsis l Movie | Trailer | Captain America

Salam,

Hari nih aku nak try sesuatu yang baru lak...nak buat sinopsis movie plus trailer...

Jom. Usha kat sini. Mula - mula kita tempek gambar dulu.

Cerita bermula dari seorang lelaki yang muda remaja Steve Roger (Chris Evans) bermula untuk menjadi askar secara sukarela. Dan Steve Roger akhirnya berminat untuk dijadikan bahan experiment seorang doktor. Jeng - jeng - jeng, lepas jadi bahan experiment, Steve Roger mempunyai tubuh yang sasa dan gagah, dan dinamakan Captain America.


So far, aku dan korang mesti menantikan cerita nih. Kalu korang semua peminat komik Marvel, sah - sah korang akan tunggu. Kan..kan....movie ini akan berada di panggung pada 22 Julai 2011. Itu tarikh wayang USA. kalau di Malaysia ia akan bermula pada 21 Julai 2011. okeh..see ya in pawagam...hahahah

kat bawah adelah trailer movie Captain Amerika

kredit kat Youtube

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

taliff said...

Di Malaysia Tayangan untuk Captain Amerika adalah pada 21 Julai 2011. sekian :)

Zuha said...

Hmm...tgk macam x best je captain america nih...sebab power die x best :) hahahakz...thor lagi best kot!!

http://mat-jungle.blogspot.com/

Yutaka Mushimura said...

talif: aku da hapdet...disini..tq ek.

Yutaka Mushimura said...

zuha: emm..memang biase2 jer...kalu tgk komik marvel camtuh gak....:)

tapi barulah nampak realistik siket...hero takder kuase2.

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...