Monday, July 18, 2011

Memo Buat Diri Sendiri | Solat Itu Tiang Agama

kredit kat Yahoo Image
Salam,

Aper khabar korang semua????sihat???emm..aku still on sakit - sakit kepala mode, tapi still keje, okeh. Boring arr dok rumah.heheh

Kali nih aku nak buat memo pulak untuk diri sendiri, korang kalu nak join sekali pun boleh tau...amek ja..buat rujukan masa depan.

Sebenarnya, memo nih bertujuan untuk mengingsafkan diri sendiri ek...sila jangan tersinggung.


MEMO BUAT DIRI SENDIRI

Sukacitanya dimaklumkan bahawa solat itu tiang agama. Barang siapa yang tidak bersolat, maka hukumnya berdosa besar..tak paham ker???emm, BIG SIN orang putih kater...

Oh yer, bagi menguatkan perbahasan ini, saya menyeru agar sama - sama tidak menjadi orang yang paling hina dari seekor anjing hitam ataupun khinzir di masa hadapan. Semoga pihak anda memberi respon yang baik bagi menambah prestasi keimanan anda terhadap Allah yang Maha Esa.

Sekian, tulus ikhlas untuk sesiapa yang ingin mengambil iktibar.

kredit kat Yahoo Image

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

taliff said...

Adehhhhhhhhhhhhhh....entri ringkas dan berkesan...

Yutaka Mushimura said...

taliff: berkesan kah????aigoo...tak ketahuan okeh.

Zuha said...

Yup solat itu WAJIB!! nice post!! janganlah kita abaikan...untuk masa depan tuh!!

http://mat-jungle.blogspot.com

Yutaka Mushimura said...

Zuha: betul..untuk mase depan.

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...