Tuesday, July 19, 2011

Luka Masih Terasa | Sayang

Kredit Kat Yahoo Image
Salam sayang,

Hari ini aku nak emo leh tak????maklumlah....doktor kate kene luahkan...so, aku nak luahkan dalam tenet. Biar semua orang tau....hahaa..acah mak enon...sila jangan percaya semua diatas okeh...provoke jer lebih.

Sebenarnyer, entry nih just nak kasi tau, sesaper yang dah jumpe jodoh or dah terjumpe seseorang yang mula menyayangi korang tuh.......pleaselah jagai mereka baek - baek. Nak lagi ayat geli - gelian, sayangi mereka ketat - ketat..boleh???






Sebab, biler korang kehilangan mereka, nescaya mereka takkan kembali dan sungguh mereka akan merasa luka akan perbuatan korang....LUKA YANG TAK MUNGKIN PADAM SAMPAI BILA - BILA.

p.s: sayangi pasangan korang sebelum pasangan korang lari meninggalkan korang...sekian...jagailah mereka seperti menyanyangi belog aku nih...wooohaa...ayat tak boleh belah...kan..kan...sila muntah ijo sekarang.
Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

5 comments:

Tukang Karut said...

tu la... dah bagi sorang tak mau... memilih sangat... nak yang cun macam lisa surihani jea...

Yutaka Mushimura said...

Tukang Karut: hahahaks.belum sampai masanye kot....:)

lisa suriani 1/ tak pun jue aziz / tak pun nora elena / hehehe...boleh??

khairul said...

pelan2 cari

Yutaka Mushimura said...

khairul: hahahahhak...:)

Yutaka Mushimura said...

azu: emm...sape tuh???heheh...

andai terpilih tapi ditolak...andai pula dipilih namun tetap ditolak...kesimpulannya.

pilih = tolak.

so tak yah pilih = tak tolak...boleh tak???hahahah

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...