Monday, July 4, 2011

Kekejaman Dan Kekecawaan

Salam,

entry ini khas untuk diri sendiri....harap sedar dengan kadar segera....

Bisikan hati:

Untuk makluman ko....ko sekarang sedang menghitung hari....untuk terus bekerja camnih....so, kenape ko tak cari kerja lain ek???aku pun heran...

Bisikan otak:

Untuk makluman ko....janganlah ko pikir sangat aper yang si hati cakap...pasal rezeki semua di tangan Allah...lagipun, dia dah merancang aper yang ko perlukan dalam dunia nih. 

Bisikan syaitan:

weh..baik ko jangan percayakan sesape dalam dunia nih....ko kene berpijak dengan kaki sendiri...so, survive sendiri ek...

p.s: yang bisikan syaitan tuh memang tak boleh pakai....giler ker haper...takkan sampai tak percayakan Allah gak kan....so, kita sebagai manusia kene berpegang teguh tau....iman itu penting....tapi, ade kalanya keimanan akan luntur dek sebab kekecewaan yang terlalu mendalam.

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...