Friday, July 1, 2011

End Of Keranamu Laila

Salam,

Tamat gak citer Keranamu Laila....sunggguuuhhh buat aku mencurah - curah.....aigoooo...memang ending yang giler terharu...

yer arr...Aunty May still tak berdendam dengan Fendi..siap tak amek balik harta pun.....woohaa.....ini memang kencang...dan nak paling aku haru....siap aunty May kate Fendi suami yang baik.........huhuhuhuhu..

dah2...selesai jugak kesedihan cerita nih...akhirnya Aunty May a.k.a Ghasidah Alex Abdullah meninggal....lepas tuh baru si Laila tau itu mak kandung dia....kesian....:(

p.s: kesimpulan cerita nih....jgn berdendam..jgn simpan banyak rahsia....dan yang paling penting..sila maafkan orang yeee....sekian...live from bilik berkembar:)
Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...