Monday, July 4, 2011

Tq Motor Trader...ME Sekali Lagi.. Nuffnang Terbaik

Salam,

Entry khas untuk Nuffnang Babes and Men...

Tailo arrr...

Tq bebanyak pasal u all kasik ME kat belog aku nie...

pada tokey Motor Trader...terima kasih sebab sudi memilih belog nih...walaupun belog nih cam dah semput...woohaa....ape2 - ape pun...hope tokey Motor Trader pun dapat benefit dari belog aku jugak...

itu ja..sekian...mari sama - sama bekerjasama....chhoooii..:)

p.s: aper lagi..jom usha iklan Motor Trader di sinik...korang pi klik kat sisi kanan korang tuh ek...bawah nih just picture jaaa...promotion le kate ko....:)


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

khairul said...

tahniah

Yutaka Mushimura said...

khairul: tq..ko pun aper kurangnyer...banyak gak reader ..aku nih ciput jaa....:)jom sesame usha ke puncak jaya...

hahahaks

misz molecule said...

ta hbis2 choii

Yutaka Mushimura said...

miz molecule: hahhah...aigoooo lak...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...