Saturday, July 9, 2011

Aloooo.....

Alllooooo...

Ape khabar semua eee??haaak hadoiii....(bunyi Ah Cai)

kredit kat Astro Warna pulak...

Aku pelikan aduhai...
ader olang mau lampas kawasan....
Heiii...
Siapa yang nak lampas kawasan....
mari sini adap aku lulu,
kalau lu berani...
lu mali sini...
lu mali sini....
lu mati....

ce cube korang adaptasikan kate - kate Ah Cai dengan kegiatan BERSIH nih...sure korang gelak jugak...

Ini kan Bean Moreno pun hadoi....
Tengok muka saja pun...tak kasihani aku niee...hahhahaha

Jom bersuka ria kat rumah ek....layan movie ka..layan games ka...aper ka...janji jangan sertai BERSIH yer...hehheh

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

8 comments:

shaffique said...

ade aku kesahi nye pun bersih ni adoi? haha. ;)


My latest entry : Takabisha, Roller Coaster Tercuram Di Dunia

baca dan senyum said...

lepak rumah blogging & blogwalking lagi best kan. hehe

Yutaka Mushimura said...

shafiq: hahahah...meleka yang mau lampas kawasan....mali sini adap aku lulu....hahhahaa:)

Yutaka Mushimura said...

baca dan senyum: betul..betul...jom hapdet belog...

MAMAFAWWAZ said...

bersig suckss....!buat aku takleh g jenjalan hari ni....

♥suNa husNa♥ said...

berblog n tunggu org update sal bersih.msti da mcm2..huhu

Yutaka Mushimura said...

mamafaw: eeeh...kalu takat pergi shopping kt midvelly...memang parking banyak giler kosong weh...rugi tak keluar...hehhehe:)

Yutaka Mushimura said...

suna: oh...harap2 esok dah takder masalah kan..kan..

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...