Friday, July 8, 2011

Setia Pada Yang Satu

Salam,

Aloooo...good evening...(bunyi Ah Chai)

hari nih aku terkeluar perkataan Setia Pada Yang Satu???ape maknenye???aigooo...meh sini..korang baca dialog aku bersama mereka - mereka...:)

En. A : Semua orang tukak handphone...
En. B : yup...tapi jangan arr pakai HTC...buat sakit hatinyer..tiap - tiap 3 bulan tukar baru..
En C : ala..beli jer mana yang sedap dipakai....
En. A: Yutaka....ko biler lagi nak tukar Handphone baru???

Yutaka: Buat masa nih...saya setia pada yang satu.....heheheheh..;)

p.s: setiap orang ader memori dan kenangan pada barangan yang dimiliki....camtuh gak korang....so, aper komen anda pulak???

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

Nasriq said...

aku memang setia pada yang satu... jugak setia pada yang dua... tiga dan akhir sekali yang empat...

Yutaka Mushimura said...

nasriq: hehhe..yollah tuh...sesaper beranih jadi calon no dua???

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...