Tuesday, June 14, 2011

Seth Terkantoi Dengan Nora Elena

Salam sayang,

emm..camner tengok cerita Nora Elena semalam...best tak????haaaa..baru korang tau saper Seth....nampak baik di mata...di hati siapa yang tau....

so..girl - girl kt luar sana..still sukaaa kat Seth lagi tak???aku rase tidak lagi...hhahhah...all men, mari bergumbira...:)

tuh jer aku nak cerita....em, aku rase aku nak carilah novel tuh nanti, aper ek tajuk dia??

p.s: moral of story, kalu tak nak nampak silap, kene buat pengakuan dulu...cam ustaz tuh kate...:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

honey amour said...

sukaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!
tengah blur nak minta idea : idea plissss

~SaL IjOu~ said...

hm,x follow pun cite tu..

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak tgk dari awal...tapi tahu la juga jalan cerita skt2...scene semalam tu awe tak da feel sebab tak menghayati pun..heheh

Yutaka Mushimura said...

honey: sukerr ek..hhahaha..aku pong..:)

Yutaka Mushimura said...

sal ijo: aduh..sayang ooo tak follow...sekali foloow sure ikut samapi abis...

Yutaka Mushimura said...

hawa: yer ker...aigoooo....yang ari nih???ader feel tak??

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...