Monday, June 13, 2011

Sayangku...Aku Terlalu Merinduimu...

Salam sayangku,

Andai kau tahu isi hatiku yang kau robek dahulu,
Andai jua kau tahu aku terlalu merinduimu,
tatkala aku menyendiri melangkah di sana sini,
tetap jua aku merinduimu,
jauh di sudut hati,
biar disangka fizikal yang kurang didamba,
oleh seluruh wanita,
biar disangka wajah tidak seceria dahulu,
biar disangka hati tidak digoyah,
biar disangka seorang yang gelap kulitnya,

namun, 
percayalah,
aku tetap merinduimu,
asalkan saja diri tiada pula dikecewakan untuk seterusnya,
asalkan saja jiwa tiada pula disakiti,
asalkan saja tiada merana seorang diri,
asalkan saja tiada dilihat warna yang putih di dalam hati...

p.s: woohaa...best tak lirik lagu nie....sape2 berminat nak jadikan aku sebagai penulis lirik ja....komposer korang pi hired orang len....aku tak reti.....at first time...free of charge, lagi lagi kalu Nora Elena or Jue Aziz nak jadi penyanyi....lagik den sookaaa...:)

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

0 comments:

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...