Monday, June 13, 2011

Jam Bluebrerry Sudah Kembali Esok

Salam,

Jam Blueberry...memang sedap untuk dimakan...lagi - lagi kalu cicah dengan roti ....nyam - nyam - nyammm....

korang dah makan ker belum pagi nie...kalu belum, jom pi cari Jam Blueberry or whatevar Jam yang boleh disental dgn roti...:)

oh...tapi, aper kaitan nyer ia dah kembali....kan hari nie dah sibuk orang dok keje, no more cuti - cuti Malaysia...no more cuti sekolah..haruslah Jam di KL juga ditahap gaban...:)

so..per kater kalu korang pi sental Jam Blueberry mase bawak kereta pagi - pagi or balik keje karang...kureng sikit tensionnya...aigooooo

p.s: hati - hati memandu kat jalanraya, aku taknak kehilangan pembaca seperti korang semua....okeh:)
Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

2 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

ala jem lain tak da ker? heheh

Yutaka Mushimura said...

Hawa: hehehe....boleyyy...hawa nak jem jenis aper???bahaq mai kasi tau check...:)

chek leh order, hawa baya okeh....hehehhe

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...