Saturday, June 11, 2011

Kerja - Kerja Penyelenggaraan Telah Tamat

Salam,

Kerja - kerja penyelenggaraan akibat virus durjana telah dilakukan dengan seberapa segera....walaubagaimanapun, Yutaka Mushimura akau melakukan kerja - kerja penyelenggaraan dari semasa ke semasa bagi memastikan kestabilan belog ini.

Terima kasih sekali lagi kepada korang semua yang setia menunggu hingga kini. Sekalung penghargaan tidak berbelah bagi untuk korang, pembaca setia belog ini...

aigOOOoooOOOOoooOOOooo....

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

6 comments:

misz molecule said...

hahaha..da ni jadi ke nak protes smpai setahun??ngeee

Nur Hawa Mohd Zin said...

takpe..hapuskan virus durjana dulu ye :)

Yutaka Mushimura said...

mis molecule: protes kecik - kecik lan...ja...:)

aigoooo

Yutaka Mushimura said...

hawa: hehhehe..virus pembawa harus dimusnahkan cepat2..nanti merebak seluruh badan....sapa susah....sy gak...^__^

taliff said...

Tahniah kerana berjaya membunuh virus kesan degil

Yutaka Mushimura said...

taliff: belog nih dah dicuci dengan Klorok....:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...