Wednesday, June 8, 2011

Jom Selidiki Tingkahlaku Seth Terhadap Elena

Salam,

Kemaruk cerita Melayu...yes..korang sure layan jugak cerita Seth dan Nora Elena...tuh kan...aku pun sama....woohaaa....memang cerita yang best...tak caya pi layan sendiri....

oh yer...entry kali nih, aku nak listkan segala tingkahlaku Seth lepas kahwin dengan Nora Elena...harusnya kene simpan list ini, mungkin berguna satu masa nanti...:)ahcoooiiii....betul lah..

dah2..tok sah mengarut ke laut..meh aku listkan 1 - 1


  1. mula - mula seth menerima seadanya si Nora Elena, walaupun dia tau Nora bukan suka kat dia pun...giler berani....
  2. lepas kahwin, tidok bawah katil, kasi Nora Elena tidok sorang - sorang...
  3. cuba makan masakan yang disukai si Isteri dan family mertua
  4. sentiasa pikir yang baik - baik je kat Isteri
  5. bercakap dengan penuh lemah lembut dan takder paksaan
  6. sentiasa cool dan tenang di depan Isteri
  7. cuber untuk menjadi perwatakan comel - comel gitu...
  8. beli bunga sekuntum, lepas tuh sejambak..lepas tuh sebonet...lepas tuh selori...lepas tuh sekapal..
  9. banyakkan tolerensi dan hidup harmoni...kurangkan bercakap
  10. dan banayk lagi....nanti aku hapdet lagi....;0
p.s : ader lagi tak list yang terlepas pandang, sila komen untuk disimpan di masa tua...:)


Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

Mawar Berduri said...

dia cuba tunaikan tanggungjawab sebagai suami walaupun dirinya tidak diterima.. boleh pakaikah list nie?

Yutaka Mushimura said...

Mawar: yes..betul..dia cuba..list nih..just nak tengok betaper romantiknyer si Seth tuh...hhhe..

list nih...just suka2 jer..jangan tiru okeh..or buat comparison...:)

taliff said...

kalau kaya bolehlah beli bunga selalu...hadoiii aiiii....mahal tu bunga ros! ngeee ngee ngeee

Yutaka Mushimura said...

taliff: bertukarlah kepada bunga DIGITAL....boleh downlod lagi...nak samapi 10 Gig pun takper arrr..kalah 1 bonet..

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...