Sunday, May 1, 2011

Gas Kentut Itu Bagus

Salam,

Fakta menarik yang aku jumper untuk share dengan korang....gi scroll kat bawah naaaa

“ Kentut , jika kerap dihidu boleh menyembuhkan pelbagai penyakitberbahaya seperti sakit kepala, gangguan pada mata, emfisema, lelah, bronkitis sakit jantung dan lain lain. Setiap tahun, kira-kira 130,000 rakyat AS telah pulih daripada perbagai penyakit disebabkan menghidu kentut dan ramai lagi berasa lega daripada penyakit serius kerana terlalu lama terdedah kepada keadaan itu,” kata seorang doktor yang bertugas dengan Pusat Kawalan Penyakit (CDC) AS.

kredit untuk Judin.

ehhh...nih bukan nama orang besau...jaaa.....hahhaks..

p.s : lepasnih, korang boleh lah hidu kentut masing2....nak lagi kaw punyer, makan durian bebanyak okeh....baru ader nikmat lagi terrrrrr baikkk....

p.s : ehh..yang nih p.s ke dua pulak...khas untuk pasangan yang dah kahwin...sila telan jugak kentut pasangan anda...barulah aman dan bertambah harmoni hubungan rumah dan tangga...dulu - dulu, masa bercinta kater kentut pasangan anda semerbak bunga....biler dah kahwin lain pulak jadinyer......inilah adat resam dunia.....alahai...kasihan si bunga...:)


kredit dari Yhaoo Image

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

4 comments:

LadyRye said...

pentipu!

laki aku tiap2 pagi kentut

aku tiap2 pagi brekpes hidu kentut dia dulu

slalu gak aku kena migrain! cis!

misz molecule said...

hahah.cam geli

Yutaka Mushimura said...

lady rye: hahhaks...yer ker...abes..yang dr. nih tipu la ek...aku ingat dia kaji orang randomly ja kot..

Yutaka Mushimura said...

miz molecule: ko kaji ar..zarah2 yang bergerak secara rawak tuh weh...aku pun nak kepastian..that why aku tempek sini...hahahhk:)

share is caring kan..kan..kan..

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...