Tuesday, May 3, 2011

Pembiayaan Peribadi MBSB Pakej Waslah Potongan Gaji Melebihi 60%....

Salam,

Korang semua....sape kene blacklis..saper..ini berita baik...okeh...boleh usha kalu soka....:)
  • Pinjaman sehingga RM300,000 selama 25 tahun
  • Kadar Keuntungan tetap Serendah 3.5%
  • Kelayakan gaji sehingga 80% potongan gaji tidak melebihi 60%
  • Bayar selepas 6 tahun
  • Payout sehingga 96%
  • Kakitangan baru sekurang2 ada 1 payslip boleh mohon
  • Kontrak Boleh Mohon Melalui Koperasi Yang Sedia Ada

Semak Kelayakan anda:  www.mbsbtemanku.com/form.php?aid=186

Atau Smskan Nama Penuh, No KP, Gaji Pokok + Elaun Tetap ,Potongan kwsp,Angkasa,Lain2 Potongan,Gaji Bersih ,Nama Jabatan..                 

Hubungi Segera Msarosnizan (Shahrul) 019 3066992  atau melalui email untuk sebarang pertanyaan.
*STATUS BLACKLIST JUGA BOLEH MOHON


p.s: lepas nih..sape yang terbukak cawangan baru..sila jangan serang aku naaaa..pi kawal sendiri..

.tersedak mak nokkkk...!!!

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

3 comments:

Fida Ghazi said...

dah blacklist..lagi mau tambah hutang ye... ish..ish...ish..

taliff said...

Sabar, sabar...jgn tambah hutang dulu....relex....

Yutaka Mushimura said...

perlu..sebab nak ilangkan status blacklist kat bank lan...hhahahks:)

hiloros betul kan....sudah sengkeh..bertambah sengek....sape yang menang.....ah Long jugak...

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...