Wednesday, April 20, 2011

Korang Nak Tau Kenape Aku Menyepi....

Salam,



korang mesti perasan kan aku cam tak hapdet entry kat belog aku....sampai BE dan ME telah meninggalkan aku tanpa sebarang noktah....kejamnya dikau.....hahhaks...hahhas...

ehh...baru aku teringat, napa aku buat belog..bukan mencari nama, bukan mencari duit tambahan walaupun keje aku nih dok di atas tanduk Simpan Pada Almari....

eceh....eceh....gilos emoh hemoh hemoh aku....sudha sudah....hentikan segala...

p.s : kalu korang nak tau, sila komen.....dan mengomen terbanyak kat entry nih tak kan dapat ape2...nnati aku jawab pertanyaan nih...kat entry lain...hahahks....komen di entry ini mestilah melebihi 10 komen tanpa komen dari aku.....baru aku sambung cerita nex sesi...okeh..:)

chow.

Kalau suka, boleh Like:) Kalau minat, boleh Komen:)

10 comments:

Pojiepooh Abdullah said...

Alah lah lah sedih jer dengor...
Jgn ler camtuh Pojie jengah jer kalau teringat nak jengah :)

PojiePooh; Hanya Satu...

MisZ Aien said...

awat la ha majuk2 plk.. :P

MisZ Aien said...

satu lagi nak tnya , napa dok guna mata hantu nie..scary the merry tau..haha...cute lagi itu budak kecik zaman dulu... :-)))

Yutaka Mushimura said...

pojie: sedih sbb still keje goyang - goyangan.....aigooo:)

Yutaka Mushimura said...

Miz Aien: bukan merajuk...tapi...goram sama Simpan Pada Almari

Yutaka Mushimura said...

Miz Aien: cute kah....hahahhakkksss..pakai picture tuh pasal dari dulu dah gune picture ganaz...cume sekarang dah kureng...tak cayer..sile search Yutaka Mushimura versi Freindster...:)

MisZ Aien said...

Yutaka: apa tu simpan dalam almari?
yaa..scary kot...sy ada wat frenster pd satu ketika dahulu..tp apa paswodnya" haha...lupa..

Yutaka Mushimura said...

Miz Aien: jap..jap..sy anta pakai message di inbox fb awk...:)

LiErOSe~QiEmi said...

tau... menyepi sbb bz kan.. kulu kilir hihihi

Yutaka Mushimura said...

CP Bunga; tuh pun betul gak....hahahahkkkss..sgt2 tepat...:)

~~Kenyataan Bertulis~~

Blog kepunyaan Yutaka Mushimura atau RisingSunAwakenMoon.blogspot.com adalah blog peribadi. Semua entri yang dihasilkan adalah berkisarkan kepada pendapat peribadi semata-mata sahaja. Blog ini juga mengandungi maklumat yang dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja di masa tua tuan empunya blog serta akan diabadikan sehingga ke anak cucu. Sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.

Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang bentuk kerugian, secara langsung atau tidak dari maklumat dalam blog ini. Mohon untuk pastikan pengunjung blog ini berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini sebab pemilik blog tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas segala komen-komen yang diberikan oleh pengunjung. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab pengunjung itu sendiri. Pemilik blog juga tidak menjamin ketepatan maklumat yang dipautkan dalam mana-mana entri.

Pemilik belog ini juga berhak untuk diberikan kredit sekiranya terdapat plagiat dari mana - mana entri yang telah dijadikan rujukan dengan izin. Segala aktiviti plagiat yang dirujuk tanpa keizinan adalah dilarang sama sekali.

Sekian terima kasih. Kredit untuk Jardness.com atas kenyataan di atas.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...